Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 300 g de vin blanc (Chasselas p. ex.)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de demi-crème
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de poudre de paprika
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (10 g), ciselée
- 1 pâte feuilletée, rectangulaire abaissée (25 cm x 42 cm)
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1976 kJ / 473 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bruns de Bâle
8j 40 menit
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Poulet stroganov
50 Min
Pain complet, pâte à tartiner et boulettes de poulet
Değerlendirme yok
Coq au vin
2 Std.
Boeuf Stroganoff
45 Min
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1hod.
Émincé à la zurichoise
50 Min