![Soupe au vin de Soleure Soupe au vin de Soleure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78630c11-d1f0-40ed-b46b-33e428eb44cc/Derivates/3ad020ed-1d2a-4d0e-8305-d8ba03b6210b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 300 g de vin blanc (Chasselas p. ex.)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de demi-crème
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de poudre de paprika
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (10 g), ciselée
- 1 pâte feuilletée, rectangulaire abaissée (25 cm x 42 cm)
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1976 kJ / 473 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulades au fromage et jambon
55min
Fromage d’Italie pané
40min
Croissants aux noisettes
1hod. 40min
Émincé à la zurichoise
50min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Spätzlis à la grisonne
45min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Pain paysan
3h
Risotto au safran de Mund
45min
Gâteau des rois
1hod. 55min
Rösti bernois
40min
Tresse bernoise
1hod. 45min