Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de fromages suisses, tous types (p. ex. Appenzell corsé, Gruyère, Emmental ou Tilsit), en morceaux (2 cm) (voir conseil)
- 100 g de lait
- 1 œuf
- 50 g de farine
- ½ c. à café de paprika doux
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 8 tranches de pain bis (env. 1 cm d’épaisseur, env. 50 g, voir conseil)
-
8
c. à soupe de vin blanc
veya 8 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2895 kJ / 693 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Gratin de hachis et cornettes
1 godz. 10 min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Tarte aux légumes
1h
Risotto alle cinque P
30 min
Quiche lorraine, façon baguette
40 min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 min
Sauce balsamique
10min
Papet vaudois
55 min
Gratin de cornettes
50 min
Salade de cervelas au fromage
10min
Croissants au jambon
35 min