
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de gruyère (doux), sans croûte, découpé en bâtonnets (2 x 2 cm, voir conseils)
- 200 g de cornichons
- 100 g d'oignons rouges coupés en deux
- 4 cervelas dont la peau a été retirée, éventuellement coupés en deux et placés au congélateur toute la nuit
- 1 c. à soupe de moutarde (douce)
- 50 g de vinaigre de vin blanc
- 70 g d'huile végétale
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre, moulu
- 100 g d'oignons (isteğe bağlı)
- 10 g de persil frais effeuillé
- 1 bouquet de ciboulette fraîche coupée finement pour la décoration (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 880 kcal / 3684 kJ
- Protein
- 42 g
- Yağ
- 76 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Lif
- 1.8 g
- Doymuş Yağ
- 29 g
- Sodyum
- 2411 mg