Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rinderfiletsteak, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prise Pfeffer
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g frische Pilze, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Sahne
- 50 g Gewürzgurken, in Streifen (isteğe bağlı)
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Currywurst
20min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1h 15min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Zucchini
35 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Salat mit Steak-Streifen
35 Min
Hähnchen mit Paprikagemüse
1h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min