Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Öl
- 600 g Rinderschulter, in Stücken (3 cm)
- 170 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 150 g Möhren, in Scheiben (1-2 cm)
- 70 g Staudensellerie, in Scheiben (0,5-1 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- ¾ - 1 TL Paprika rosenscharf
- 600 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 4 Pimentkörner
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ - 1 TL Zucker
- ¼ - ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 250 g Gnocchi
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1138 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winzertopf
2h 40min
Chili-Sahne-Hähnchen
45 min
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 min
Mediterrane Reispfanne mit Pute
1 godz.
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kartoffeln
50min
Wilder Wurzel-Topf
2 godz. 45 min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 godz.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 godz.
Gyros-Eintopf
50min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Paprika-Puten-Gulasch
2 godz.
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 min