Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 800 g Rindergulasch
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken (2 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Senf (15 g)
- 2 EL Paprika edelsüß (10 g)
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Gulaschsuppe
1h 15min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Krautfleisch
1 Std. 40 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min