Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 克 橄欖油
- 100 - 150 克 綜合香料蔬菜 (爆香用) (如:洋蔥、紅蔥頭、蒜苗),切塊(2 公分)
- 350 - 400 克 綜合蔬菜 (如:櫛瓜、紅蘿蔔、南瓜),切塊(2 公分)
-
50
克 冷凍綜合蔬菜 (isteğe bağlı)
veya 50 克 冷凍豌豆 (isteğe bağlı) - 700 - 800 克 水
-
1
茶匙 蔬菜高湯醬
veya 1 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) -
½ - 1
茶匙 鹽
veya ½ - 1 大匙 醬油 - 60 - 80 克 乾通心粉 (湯用)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.8 g