Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
-
80
g de pecorino
veya 80 g de fromage de brebis, type tomme - 450 g de carottes, pelées et coupées en dés
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 180 g de crème liquide entière
- 1 c. à café rase de quatre-épices moulu
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
Le jour même
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1402 kJ / 337 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5 min
Flans de poireau
35 min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20 min
Gratin de courge
1h
Petits flans de carotte à l'estragon
1u. 50min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15 min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min
Flan de patate douce aux épices
55 min