Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Persian Flatbread
- 430 g water
-
20
g fresh yeast, crumbled
veya 2 tsp dried yeast (8 g) - 10 g honey
- 510 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- polenta, coarsely ground, for dusting
- oil, for greasing
- bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 Tbsp sesame seeds
- 2 Tbsp poppy seeds
Herb and Walnut Dip
- 100 g walnuts, halved or chopped
- 10 g fresh basil leaves
- 5 g fresh tarragon leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 50 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Protein
- 117 g
- Karbonhidrat
- 403 g
- Yağ
- 214 g
- Lif
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sumac and Tahini Houmous
10min
Quick Flatbreads
20min
Harissa
20min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Scandinavian Rye Bread
27h
Thai Green Curry Paste
15min
Pitta Bread
2 Std.
Naan Bread with Onion and Cumin
1hod. 30min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1hod. 30min
Sonja's Bread
3h 10 min