Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle dorate, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 70 g di passata di pomodoro
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Tartellette con spaghettini di mele
Değerlendirme yok
Insalata Thai con papaya
Değerlendirme yok
Salsa alle castagne
45 min
Pasticcio di baccalà
1h 30 min.
Merluzzo in salsa chakalaka e burro all'aneto
50 min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Değerlendirme yok
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Baccalà alla ligure
1h
Totani ripieni su crema di fave
1h 30 min.