Cihazlar ve Aksesuarlar
Potato and vegetable purée
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (isteğe bağlı)1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9 g
Kalori
1099 kJ /
263 kcal
Yağ
10 g
Lif
4.9 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
174 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yoghurt dressing
5 dk
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Değerlendirme yok
Cereal and fruit purée
20 dk
Vegetable-potato-meat purée
35 dk
Guacamole
10 dk
Whisked egg whites
5 dk
Stuffed vegetables
1sa 20 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Salmon tartare
10 dk
Béarnaise sauce
15 dk
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 dk
Chocolate cake
45 dk