
Cihazlar ve Aksesuarlar
Potato and vegetable purée
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (isteğe bağlı)1 pinch
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
263 kcal /
1099 kJ
Protein
9 g
Yağ
10 g
Karbonhidrat
33 g
Lif
4.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook
174 Tarif
İsviçre
İsviçre