Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolle in quarti
- 70 g di olio di oliva
- 600 g di patate, pelate e a fette (5 mm)
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 500 - 600 g di baccalà a pezzi (3 cm)
- 90 g di olive nere denocciolate
- 400 g di latte
- 65 g di burro
- 60 g di farina tipo 00
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2591 kJ / 619 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 39.7 g
- Yağ
- 40.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà gratinato
50 menit
Polpetti affogati
45 Min
Alici ripiene
50 menit
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1j
Zuppa di baccalà
1j
Gratin di baccalà e besciamella
1j
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 menit
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min