Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolle in quarti
- 70 g di olio di oliva
- 600 g di patate, pelate e a fette (5 mm)
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 500 - 600 g di baccalà a pezzi (3 cm)
- 90 g di olive nere denocciolate
- 400 g di latte
- 65 g di burro
- 60 g di farina tipo 00
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2591 kJ / 619 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 39.7 g
- Yağ
- 40.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Mousse di baccalà
45min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Zuppa di carciofi
35 Min
Millecosedde alla calabrese
1 Std. 30 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Gratin di baccalà e besciamella
1 Std.
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.