Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base biscotto
- 110 g di biscotti, tipo digestive
- 110 g di cialde per cannoli a pezzi
- 80 g di burro morbido
Crema
- 200 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero di canna
- 30 g di gocce di cioccolato
- 80 g di cialde per cannoli spezzettate
Terminare la preparazione
- 300 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 3 cialde per cannoli mignon
- 40 g di pistacchi tritati
- 1 - 5 ciliegie candite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2736 kJ / 654 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 58.9 g
- Yağ
- 42.2 g
Alternatif tarifler
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Cheesecake pistacchio e caffè
7ωρ. 30 λεπτ.
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Cassata siciliana
6h 35min
Cannolo scomposto
3h
Piccole cassatine al forno
2h
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Profiteroles al limone
1ωρ. 45 λεπτ.
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Tiramisù all'arancia e pistacchi
3 Std. 30 Min