Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di zucchero
- 180 g di ricotta di pecora
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di Rum
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- 3 albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 598.9 kJ / 143.1 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Tetù
1sa 50 dk
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40 min
Melanzane ripiene all'orientale
1h 20min
Preimpasto per pane
24h 30min
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Galette des rois ananas e Rum
2h 30min
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Torta degli auguri
1 Std. 35 Min
Crostata Arlecchino
55min
Biscotti al burro, pistacchi, torrone e marzapane
4 godz.
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.