Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 380 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
1000
g di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
veya 1000 g di porri a striscioline - 500 g di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
- 3 acciughe sotto sale
- 10 olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1511 kJ / 361 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Minestra di fave con cicoria
50min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Incapriata di fave e zucchine
6h
Cartellate
1 godz. 5 min
Pucce
7 Std.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1h 15 min
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min