Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 380 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
1000
g di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
veya 1000 g di porri a striscioline - 500 g di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
- 3 acciughe sotto sale
- 10 olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1511 kJ / 361 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Focaccia barese
2h 55min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Minestra di fave con cicoria
50min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Cartellate
1h 5 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Pettole pugliesi
3hod.