Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di farina di mais bianca bramata
- 750 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 1 spicchio di aglio
- 4 carciofi, puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 70 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1471.7 kJ / 351.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 51.8 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 606 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajarin salsiccia e finocchi
1j
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1j 20 menit
Polenta con i funghi
1 Std. 15 Min
Seppie con i piselli
40 min
Torta alle bietole
3sa
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4j 30 menit
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1j 30 menit
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1 Std. 15 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Polenta al formaggio
1j