Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di farina di mais bianca bramata
- 750 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 1 spicchio di aglio
- 4 carciofi, puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 70 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1471.7 kJ / 351.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 51.8 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 606 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Flan di carote
50min
Pane sciapo umbro
14h
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Fonduta
8 godz. 20 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2j
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 min
Salsa alle castagne
45min
Flan al topinambur
40 min
Polenta concia alla valdostana
1u. 40min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Semolino dolce
1h