Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di farina di mais bianca bramata
- 750 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 1 spicchio di aglio
- 4 carciofi, puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 70 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1471.7 kJ / 351.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 51.8 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 606 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1 Std.
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2h 10 min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2 Std. 30 Min
Salmone all'arancia con agretti
40 Min
Tortino di scampi in crema
2h
Polpo su farinata di ceci
5 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min