Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
veya 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuiles aux amandes
25 Min
Cake aux fruits confits
4h
Tarte aux abricots et aux amandes
1h 35min
Linzer à la confiture de framboise
1h 45min
Biscuits italiens aux fruits secs
35 Min
Escargots aux figues confites
7h 50 min
Linzer torte
2h
Strudel aux pommes, raisins secs et cannelle
50 Min
Biscuits aux épices
13h 15min
Cuisses de dames
1h 35min
Brioche parisienne
24h
Gâteau façon panettone
3h