Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
veya 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake aux fruits confits
4hod.
Crème caramel
3hod.
Terrine de campagne
25hod. 15min
Pâte brisée
5min
Oreillettes
3u. 40min
Tarte aux abricots et au nougat
2 Std. 20 Min
Gâteau aux prunes
1 Std. 15 Min
Brioche à la fleur d'oranger
5hod.
Strudel minute aux pommes et aux noix
40min
Gâteau aux noix
45 Min
Gâteau de Savoie
55 Min
Brioches à la confiture de prunes
2 Std. 20 Min