Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
veya 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beignets aux pommes
1h 20 min
Kouglof alsacien
4h 20min
Clafoutis aux cerises
50min
Tarte aux pommes
1h
Gâteau aux pommes
1h
Clafoutis aux myrtilles
50min
Tirggel
48h 45min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55min
Strudel à la pomme
1h 45min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15 min
Cake aux fruits confits
4h
Kouglof
3h 20min