Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Palmiers feuilletés
3h 5min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
Entremets chocolat fraise basilic
20 Std.
Crème pâtissière
15min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Tourtière aux pruneaux
55min
Kouign-amann
2 godz. 15 min
Pithiviers
2h
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5h 30min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Tarte au citron
12 godz.
Pâte à chou
2h