Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Beignets aux pommes
1h 20 phút
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Demi-sphère framboise choco vanille
17u.
Gâteau de Pâques
1h 55min
Alcazar à l'abricot
3ωρ.
Pâté aux prunes
1h
Mystère au chocolat
8 godz. 30 min
Mini savarins aux pêches
35 Min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Douillon aux poires
1h 15min
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min