Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte à chou
2 Std.
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Galette des rois poire-chocolat
1 Std. 40 Min
Saint-honoré citron-framboises
2 Std. 30 Min
Gâteau "mille-feuilles" au praliné
2 Std. 15 Min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Galette à la crème d'amande
1 godz. 20 min
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40 min
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.