Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue (la veille)
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
- 70 g de sucre en poudre
- 700 g de pêches, préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 6 clous de girofle
- 250 de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 de mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1502.3 kJ / 357.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 42.8 g
- Yağ
- 18.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dacquoise aux framboises
2j
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2j
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Boule coco-mangue
9h
Couronne fruitée
6h
Verano
12h 45min
Semifrio pêche-abricot
3h 35 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2j 30 menit
Vacherin glacé à l'abricot
4j 30 menit
Vacherin à la mangue et à la vanille
22 godz.
La dacquoise aux fruits d'été
15hod. 45min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min