Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di cipolle a fette
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado di carne o vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 21.5 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50min
Knodel
1h
Goulash alla birra doppio malto
1h 15 min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40min
Kartoffelsalat
50min
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40min
Riso pilaf con maiale
45min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Zuppa di orzo e pollo
1h