![Crema al Parmigiano Reggiano Crema al Parmigiano Reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3BCE1BC-2DB3-4B49-B2BB-2B70863C89C5/Derivates/76359D69-B0C0-4E40-A39C-66B471E5F441.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
veya 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 3791 kJ / 906 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 83 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 godz. 30 min
Flan di funghi porcini
1hod.
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1hod.
Crostoni saporiti
35 min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Pesto di pistacchi e speck
20 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 godz.
Tartellette alle cipolle caramellate
1hod.
Polenta con fonduta di formaggi
1hod. 15min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Pesto di pistacchi
10 Min