Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
veya 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 3791 kJ / 906 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 83 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 Min
Frittelle di patate e Parmigiano
30 Min
Fonduta di formaggio
20 min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 Min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Fonduta svizzera
20 min
Flan di carote
50 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min