Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g banha
- 20 g manteiga
- 40 g bacon cortado em tiras
- 50 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 16 cebolinhas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 malagueta cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 50 g tomate maduro em pedaços
- 10 g colorau
- 50 g vinho branco
- 25 g aguardente
- 25 g vinho do Porto
- 1000 g frango do campo partido em pedaços
- 1 pitada de sal
- 10 g amido de milho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 412 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rancho
2h 45min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Coelho à caramela
13 Std.
Frango na Púcara
1h
Rojões em vinho tinto
50min
Frango com molho de leitão
1h
Coelho à transmontana
7h 30min
Rojões com castanhas
2h 40min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Carne de porco à alentejana
2h 30min
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min