Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g entremeada
- 50 g entrecosto
- 250 g rojões
- ½ chispe de porco
- 2 c. sopa de sal
- 10 g salsa
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite
- 200 g chouriço cortado em rodelas
- 400 g tomate em pedaços de lata
- 200 g vinho tinto
- 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em cubos
- 1000 g feijão-preto cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de enchidos e feijão
35 Min
Feijoada
1 Std. 10 Min
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Carne de porco assada com arroz e ovo
45 Min
Rancho
2 Std. 45 Min
Guisado de porco com grão
1h 45 min.
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Guisado de frango com chouriço e grão
40 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 Min
Feijoada à transmontana
45 Min
Frango com cerveja
40 Min