Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g entremeada
- 50 g entrecosto
- 250 g rojões
- ½ chispe de porco
- 2 c. sopa de sal
- 10 g salsa
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite
- 200 g chouriço cortado em rodelas
- 400 g tomate em pedaços de lata
- 200 g vinho tinto
- 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em cubos
- 1000 g feijão-preto cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guisado de frango com chouriço e grão
40min
Rancho
2h 45min
Jardineira de carne
1h 5min
Frango com cerveja
40min
Carne de porco em vinha d’alhos
48h
Arroz de enchidos e feijão
35min
Feijoada de Borrego
1sa 10 dk
Feijoada
1sa 10 dk
Guisado de frango com chouriço e batata
50min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50min
Feijoca com entrecosto
1h
Feijoada à transmontana
45min