Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 200 g Wasser, kalt
- 250 g Bier, kalt
- 10 g frische Hefe
- 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Weizenmehl Type 1050
- 3 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Bauernbrot
16h 15min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Buttermilchbrot
18h
Dunkles Landbrot
4 godz.
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Bauernbrot
2 godz. 20 min