Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 200 g Wasser, kalt
- 250 g Bier, kalt
- 10 g frische Hefe
- 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Weizenmehl Type 1050
- 3 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96h 20min
Buttermilchbrot
18 Std.
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Bauernbrot
2 godz. 20 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Bergisches Urbrot
17h
Dunkles Landbrot
4hod.
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.