海帶豆芽排骨湯

海帶豆芽排骨湯

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 純芝麻油
    5 克
  • 老薑 切片
    10 克
  • 排骨 先以熱水川燙去血水
    250 克
  • 米酒
    10 克
  • 海帶結
    150 克
  • 900 克
  • 黃豆芽
    50 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 12.2 g
Kalori 850.3 kJ / 203.4 kcal
Yağ 16 g
Lif 1.4 g
Karbonhidrat 2.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...