Cihazlar ve Aksesuarlar
海帶豆芽排骨湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
純芝麻油5 克
-
老薑 切片10 克
-
排骨 先以熱水川燙去血水250 克
-
米酒10 克
-
海帶結150 克
-
水900 克
-
黃豆芽50 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.2 g
Kalori
850.3 kJ /
203.4 kcal
Yağ
16 g
Lif
1.4 g
Karbonhidrat
2.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
養生有鈣念
11 Tarif
Tayvan
Tayvan