野菇雞湯

野菇雞湯

4.7 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊
    200 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水
    200 克
  • 1300 克
  • 枸杞
    10 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 香油 (isteğe bağlı)
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 8.6 g
Kalori 646.4 kJ / 154.6 kcal
Yağ 48 g
Lif 1.8 g
Karbonhidrat 3.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...