Cihazlar ve Aksesuarlar
野菇雞湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊200 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水200 克
-
水1300 克
-
枸杞10 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
香油 (isteğe bağlı)5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.6 g
Kalori
646.4 kJ /
154.6 kcal
Yağ
48 g
Lif
1.8 g
Karbonhidrat
3.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan