涼拌豆芽牛肉

涼拌豆芽牛肉

4.4 15 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
3 人份

Malzemeler

  • 800 克
  • 黃豆芽 洗淨瀝乾
    150 克
  • 牛小排 (請選用火鍋肉片),切段(約5公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 白洋蔥 切絲,冰鎮備用
    50 克
  • 醬油
    3 大匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 白醋
    2 大匙
  • (可省略)
    ½ 茶匙
  • 韓國香油 少許
    ½ 茶匙
  • 切蔥花(可省略)
    10 克
  • 熟白芝麻 少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 811 mg
Protein 14.5 g
Kalori 1259.8 kJ / 301.4 kcal
Yağ 20.5 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 45.8 g
Karbonhidrat 15.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...