Cihazlar ve Aksesuarlar
涼拌豆芽牛肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
水800 克
-
黃豆芽 洗淨瀝乾150 克
-
牛小排 (請選用火鍋肉片),切段(約5公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
白洋蔥 切絲,冰鎮備用50 克
-
醬油3 大匙
-
味醂3 大匙
-
白醋2 大匙
-
糖 (可省略)½ 茶匙
-
韓國香油 少許½ 茶匙
-
蔥 切蔥花(可省略)10 克
-
熟白芝麻 少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
811 mg
Protein
14.5 g
Kalori
1259.8 kJ /
301.4 kcal
Yağ
20.5 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
45.8 g
Karbonhidrat
15.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品X李易
4 Tarif
Tayvan
Tayvan