Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola, sgocciolati
- sale q.b. (isteğe bağlı)
- pepe nero macinato q.b. (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2352.2 kJ / 562.2 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 29.4 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 godz.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Zuppa di rape
40 min
Polenta ai porri
1h 5min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 Std.
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Jota triestina
2 Std.
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Zuppa del nord
1 godz. 10 min
Cipollata
1 godz.
Riso e porri
30 min