Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola, sgocciolati
- sale q.b. (isteğe bağlı)
- pepe nero macinato q.b. (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2352.2 kJ / 562.2 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 29.4 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolo rosso stufato
45min
Riso e porri
30min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Favata sarda
1h
Zuppa del nord
1h 10min
Crocchette di germogli di soia
20min
Jota triestina
2 Std.
Patè alle castagne in crosta
10 Std.
Pere sciroppate
721h 20min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Zucchine piccanti
55 min
Salamelle con le verze
1 Std. 5 Min