Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Insalata di cavolo messicana
15 min
Zuppa di rape
40 Min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 min
Zuppa di grano con verdure
45 Min
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Jota triestina
2h
Paparot
1 godz. 5 min
Vellutata di carote e pastinaca
50 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min