Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zalm in amandelkorst
- 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
-
4
verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
veya 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk) - 30 g vers geperst citroensap
- 20 g Dijon mosterd
- 15 g honing
- 2 teentjes knoflook
- ½ tl zout
- 20 g gepelde amandelen
- 50 g brood, in stukken
- 5 g verse peterselie
Citroen tagliatelle met asperges
- 1200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ citroen, zeste en sap
- verse peterselie, gehakt, als garnering
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Harde pistachekoekjes
45 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Gevulde kalkoenborst
Değerlendirme yok
Kip met amandelen
25 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Chocolade sneeuwballen
1 Std.
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min