Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g prei, enkel het wit
- 20 g olijfolie
- 500 g bloemkool, in roosjes
- 300 g water
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 100 g volle melk
- 1 snuifje zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, volgens eigen smaak
- 6 stukken rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)
- 80 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 32.3 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Romige courgettensoep
25 min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Broccolisoep
15min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Mysterieuze soep
45min
Pompoensoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25 min