Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 150 g Selleriestangen, in Stücken (2 cm)
- 150 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 100 g Rollgerste
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 Wacholderbeeren
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 3 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1500 g Wasser
- 400 g Hühnerbrüste, ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 670 kJ / 161 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min
Minestrone mit Kichererbsen
45min
Haferflockensuppe
20min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Suppentopf mit Bratwurst
45min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 godz. 25 min