Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Wasser
- 3 Eier
- 1 Bund Radieschen, in dünnen Scheiben (1 mm)
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Kartoffeln, gegart, z.B. vom Vortag, fein gewürfelt
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 4 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ½ Salatgurke, entkernt, in Stücken
- 750 g Joghurt, 10% Fett
- 1 Zitrone, unbehandelt, die Hälfte der Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 TL Kurkuma
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 967 kJ / 230 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pilz-Kartoffel-Eintopf
50min
Orientalische Maissuppe
30min
Marokkanische Bohnensuppe
45min
Gemüseeintopf Ägäis
50min
Blutorangen Granita mit Campari
13 godz.
Erbsen-Minz-Suppe
40min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50min
Avgolemono (Griechische Eier-Zitronen-Suppe)
35min
Zucchini-Chorizo-Suppe
1 Std.
Mexikanische Maiscremesuppe mit Pute
40min
Feta-Cremesuppe
35min
Erbsen-Minz-Suppe
30min