Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Wasser
- 300 g Bulgur, grob
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Harissa-Paste
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Erbsen, TK
- 200 g Zuckerschoten, schräg gedrittelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 6 Frühlingszwiebeln, in schrägen feinen Ringen
- 6 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 300 g Sahnejoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1647 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsensalat
35 min
Bulgursalat
35 min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1sa 30 dk
Reissalat mit Spargel
1h
Couscous-Gemüse-Salat
45 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2sa 45 dk
Orientalischer Nudel-Gemüse-Salat
25 godz.
Pesto-Salat
40 min
Couscous-Kräuter-Salat
40 min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15 dk
Endiviensalat mit Hähnchen und Granatapfel
25 min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 dk