Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Wasser
- 300 g Bulgur, grob
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Harissa-Paste
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Erbsen, TK
- 200 g Zuckerschoten, schräg gedrittelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 6 Frühlingszwiebeln, in schrägen feinen Ringen
- 6 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 300 g Sahnejoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1647 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reissalat mit Paprikadressing
30min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Sizilianischer Reissalat mit Thunfisch
50min
Biryani-Reis
45min
Bulgursalat
35 Min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 Min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1h 40min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1h
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 Min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2 Std. 50 Min
Couscous-Kräuter-Salat
40min