Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Wasser
- 300 g Bulgur, grob
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Harissa-Paste
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Erbsen, TK
- 200 g Zuckerschoten, schräg gedrittelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 6 Frühlingszwiebeln, in schrägen feinen Ringen
- 6 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 300 g Sahnejoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1647 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sizilianischer Reissalat mit Thunfisch
50min
Bulgursalat
35min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Bunter Quinoa-Salat
50min
Casarecce-Salat mit Blumenkohl und Nüssen
1h 20min
Pasta-Bohnen-Salat
45min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2 godz. 50 min
Tortilla-Würfel
45min
Couscous-Kräuter-Salat
40min
Fusilli-Salat mit Mozzarella-Sauce
3h
Minestrone mit Seidentofu
35min