Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig:
- 100 g Weizenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl Type 405
- 100 g Walnusshälften
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag:
- 300 g Schmand
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 180 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 120 g geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3963 kJ / 947 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 62 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1j
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1j 25 menit
Mohn-Brötchen mit Chorizo-Füllung
2j 30 menit
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1j 20 menit
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1h 50min
Apfeltarte (upside down)
1h 10 min
Camembert-Galettes
1 Std. 40 Min
Pizza mit Roastbeef und Pilzen
1 Std. 40 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 Std. 40 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1j 20 menit