Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig:
- 100 g Weizenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl Type 405
- 100 g Walnusshälften
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag:
- 300 g Schmand
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 180 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 120 g geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3963 kJ / 947 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 62 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
4-Käse-Pizza
3sa 50 dk
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Frühlingstarte
1h 40min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min
Pizza mit Roastbeef und Pilzen
1h 40min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1h
Gedämpfte Ricotta-Nocken
45min
Schokoladen-Gateaux mit gebeizten Bananen
6hod. 20min
Bulgur-Auflauf
1 Std. 20 Min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10min