Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig:
- 100 g Weizenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl Type 405
- 100 g Walnusshälften
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag:
- 300 g Schmand
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 180 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 120 g geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3963 kJ / 947 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 62 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchentarte
3 Std. 20 Min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10min
Frühlingstarte
1sa 40 dk
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 godz. 50 min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 godz. 50 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Chorizo-Quiche
2h 30min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 Std. 45 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min