鰻魚柳川鍋

鰻魚柳川鍋

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 高湯
    500 克
  • 日式醬油 (濃口)
    ½ 大匙
  • 柴魚醬油
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 洋蔥 切絲
    180 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    80 克
  • 蒲燒鰻 切段(約3公分)
    300 克
  • 打散
    2 顆
  • 黑芝麻 少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 46 g
Kalori 2774 kJ / 664 kcal
Yağ 42 g
Lif 5.5 g
Karbonhidrat 29 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...