Cihazlar ve Aksesuarlar
鰻魚柳川鍋
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
高湯500 克
-
日式醬油 (濃口)½ 大匙
-
柴魚醬油1 大匙
-
糖1 大匙
-
洋蔥 切絲180 克
-
牛蒡 去皮,切絲80 克
-
蒲燒鰻 切段(約3公分)300 克
-
蛋 打散2 顆
-
黑芝麻 少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
46 g
Kalori
2774 kJ /
664 kcal
Yağ
42 g
Lif
5.5 g
Karbonhidrat
29 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬季小鍋料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan