Cihazlar ve Aksesuarlar
鮭魚奶油鍋
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
高湯500 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)150 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散150 克
-
海帶芽2 大匙
-
新鮮去骨鮭魚排 切塊(約3公分)300 克
-
清酒1 大匙
-
奶油 切塊10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20 g
Kalori
913.8 kJ /
222.5 kcal
Yağ
15 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬季小鍋料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan