鮭魚奶油鍋

鮭魚奶油鍋

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 高湯
    500 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 高麗菜 切塊(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    150 克
  • 海帶芽
    2 大匙
  • 新鮮去骨鮭魚排 切塊(約3公分)
    300 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 奶油 切塊
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 20 g
Kalori 913.8 kJ / 222.5 kcal
Yağ 15 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...