Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 1000 g di acqua + q.b.
- 1 fettina di limone
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 600 g di patate, pelate e a fettine (5 mm)
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 450 g di fagioli bianchi di Spagna cotti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 33.7 g
- Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Stufato di vitello
1j
Riso patate e cozze
1j
Cozze allo zafferano
55 Min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Ditalini polpo e cozze
1h 10 min
Calamari cipolle e patate
50 menit
Ragù alla barese
4 Std.
Risotto alle cozze
1 godz. 5 min
Sugo di cozze e vongole
1j 20 menit
Risotto autunnale
50 menit