Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 patate viola, a fettine sottile (vedere consigli)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ½ cipolla rossa a fettine
- 20 g di vino bianco secco
- 300 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1848 kJ / 441.7 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 30.5 g
- Yağ
- 27.9 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Insalata di mare in vasetto
50min
Marinatura per pesce alla griglia
15min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15min
Zuppetta di crostacei
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Scampi alla busara
35min
Gamberi al balsamico
30min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h