Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (da 60 g)
- 3 tuorli
- 170 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 50 g di fecola di patate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di liquore al cocco
Gelato all'ananas
- 85 g di zucchero
- 300 g di polpa di ananas, congelato a pezzi (vedere consiglio)
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 82.9 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Croissant
7h 30min
Crema al limone
10h 20min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Panettone farcito
6h 45 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Gelato biscotto alla fragola
4óra
Lu frustingu
18h
Zuccotto gelato
12 Std.
Bignè cake
4óra
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h