Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice, a piacere
veya 5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1081.4 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 48.6 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelline al vino rosso
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Ciambellone veloce allo yogurt
40 Min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Tozzetti
1h 30 min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Maritozzo romano
11h
Castagnole
1h 20min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Nociata Sabina
1h 30 min
Panpepato
25óra 40p