Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice, a piacere
veya 5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1081.4 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 48.6 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Castagnole
1hod. 20min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Lagane, ceci e vongole
30 min
Crescia al formaggio
3h 10 min
Pizza di pasqua dolce
3h
Colomba classica
6h 45min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Panettone con fichi e noci
7h 30min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Maritozzo romano
11 Std.
Tozzetti
1 godz. 30 min