Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 80 g di strutto
- 3 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 20 g di latte
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
Ripieno
- 100 g di frutta secca mista (nocciole, mandorle, fichi secchi)
- 200 g di confettura di uva fragola, more o ciliegie
- 2 cucchiai di cacao amaro in polvere
Termine della preparazione
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biscotti di Basilea
1h 50 min
Veneziane mignon
2h 30 min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3h 40min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Biscotti cegliesi
1h 10min
Galette des rois ananas e Rum
2h 30 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Treccine alle nocciole
50min
Torta ragnatela
2u. 40min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1h 35 min
Gubana
3 godz. 45 min
Crostata alla nocciola
2h