Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta choux,
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di latte intero
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 1 bustina di estratto di vaniglia naturale
- 130 g di chicchi di melagrana (1 melagrana)
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 31.3 g
- Yağ
- 22.6 g
Alternatif tarifler
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Crema pasticcera
15 Min
Pasta Choux
2óra
Pasta choux
2óra
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 godz. 40 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Bignè all'amarena
3 godz.
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Profiteroles al limone
1h 45min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 godz.