Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 5 g di lievito di birra fresco
- 225 g di acqua + q.b.
- 500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di lecitina di soia (isteğe bağlı)
-
1
cucchiaino raso di malto d'orzo
veya 1 cucchiaino raso di miele - 85 g di acqua
- 100 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2óra 50p
Panini al latte
4 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Pane pugliese
29h 20min
Pane toscano con lievito madre
5h
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Il pane di Altamura
4 Std.
Rosette
5h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane barese
6 Std. 15 Min