Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di pan di Spagna, un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
- 100 g di frutta mista candita
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 20.5 g
Alternatif tarifler
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 godz. 30 min
Coppetta all'amarena
11h 40min
Colombine con gelato all'amaretto
10 Std. 20 Min
Gelato zuppa inglese
16 Std. 20 Min
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Biscottini alle mandorle
35 Min
Gelato pistacchio e mandorle
8 godz. 30 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Biscotti mandorle e arancia
2h 20min
Iris siciliani
4h 10min
Cannolo siciliano scomposto
30 Min