Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
獅子頭
- 30 克 蔥 ,切段
- 100 克 薑 ,切小塊
- 50 克 水
- 8 顆 新鮮荸薺 ,去皮,切塊
- 900 克 豬絞肉
- 20 克 紹興酒
- 45 克 醬油
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 1 顆 蛋
- 3 大匙 太白粉
- 20 克 蔥 ,切蔥花
- 500 克 油 (油炸用)
- 2 顆 蛋 ,打成蛋液
烹煮
- 15 克 油
- 15 克 薑 ,切片
- 50 克 蝦米
- 8 朵 乾香菇 ,洗淨,泡軟
- 6 顆 乾干貝 ,洗淨,泡軟
- 500 克 大白菜 ,切大片
- 30 克 紹興酒
- 200 克 高湯
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3168.3 kJ / 758 kcal
- Protein
- 70.4 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 41.3 g
- Doymuş Yağ
- 416.2 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1885.5 mg