Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 克 蒜頭 ,切片
- 80 克 洋蔥 ,切片
- 1 大匙 油
- 150 克 清酒
- 250 克 高湯
- 10 克 日本大蔥 ,切斜片(約2公分)
- 150 克 大白菜 ,切塊(約4公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- 100 克 新鮮香菇 ,切片(約0.5公分)
- 80 克 鴻喜菇
- 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 150 克 豬肉片
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1017.5 kJ / 243.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 2 g