秋田烤米棒鍋

秋田烤米棒鍋

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 1800 克
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 昆布
    5 克
  • 京都水菜 切段(約3公分)
    120 克
  • 切薄片
    5 克
  • 香菇醬油
    1 ½ 大匙
  • ⅛ 茶匙
  • 牛蒡 去皮,切絲
    30 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    400 克
  • 大蔥 切斜片(約1公分)
    10 克
  • 雪白菇 去根部,剝散
    150 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 25.5 g
Kalori 1532.5 kJ / 367.5 kcal
Yağ 10 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 46.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...