Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
veya 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2507 kJ / 599 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Mediterrane kippenpastei
50min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Değerlendirme yok
Verse zomerse loempia’s
30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Değerlendirme yok
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Değerlendirme yok
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min