Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza, in Stücken
veya 80 g Bergkäse, in Stücken - 350 g Radicchio, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2330 kJ / 556 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10min
Kartoffel-Linsen-Salat
45min
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20 min
Wirsing-Morchel-Risotto
45min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 Min
Polenta
30min
Fencheleintopf
35 Min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1 Std. 5 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min