Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza, in Stücken
veya 80 g Bergkäse, in Stücken - 350 g Radicchio, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2330 kJ / 556 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1 godz. 30 min
Grünkohlrisotto
40min
Möhren-Hirsotto mit Lammfilet im Bärlauchmantel
45min
Grünkohl-Risotto
40min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15 min
Tarte Tatin
1 godz. 15 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1hod. 20min
Pilz-Walnuss-Pesto
40min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Kürbis-Parmigiana
2 godz.
Kürbis-Tarte
2h 35min