Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza, in Stücken
veya 80 g Bergkäse, in Stücken - 350 g Radicchio, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2330 kJ / 556 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Parmigiana
2h
Jungli Laal Maas
5h
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40 min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1h 10 min
Pizza mit Salsiccia
2 Std. 40 Min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1 Std. 5 Min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50 min
Erdäpfel Pakoras mit Limetten-Koriander-Mayonnaise
1 Std.
Winterlicher Flammkuchen
2h
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 min